έξυπνο ξενοδοχείο

ξενοδοχεία & θέρετρα

με την aace, η 5άστερη διαμονή είναι ένα άγγιγμα μακριά. Οι επισκέπτες μπορούν να ρυθμίζουν σκίαστρα, φώτα, θερμοκρασία, τηλεοράσεις, μουσική, να σχεδιάσουν σκηνές αφύπνησης, να ζητήσουν υπηρεσίες δωματίου και πολλά περισσότερα από ένα και μοναδικό τηλεκοντρολ. Απλοποιούμε την τεχνολογία του ξενοδοχείου παρέχοντας ξενοδοχιακό αυτοματισμό με πραγματικά δεδομένα, απλοποιώντας την διαχείρηση του κτηρίου μειώνοντας τα εργατικά κόστη, την κατανάλωση πόρων και τα λειτουργικά κόστη.

σχεδιάζουμε συστήματα από το μηδέν για ενοποίηση συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού, ξενοδοχειακό φωτισμό, διασύνδεση θυρών και ανίχνευση πληρότητας βασισμένη σε κίνηση, διασύνδεση ήχου και εικόνας, οθόνες αφής, έλεγχο σκιάστρων και κουρτινών, ενσωματωμένα ταμπλετ σε κάθε δωμάτιο, ηλεκτρονική διασύνδεση κλειδαριών, ασύρματο ιντερνετ, ενεργειακή διαχείρηση, διασύνδεση μινι μπαρ για την ενοποίηση όλων των υπηρεσιών της ξενοδοχειακής μονάδας.

όταν μιλάμε για λειτουργία μονάδας, μερικές φορές το νόημα είναι σε ότι δεν φαίνεται. Οι αυτοματισμοί της aace ενισχύουν την αποδοτικότητα λειτουργίας, εξυπηρέτησης και διατήρης του ξενοδοχείου ώστε να αφοσιωθείτε σε πιο σημαντικά ζητήματα, στους πελάτες σας. Τα πακέτα λογισμικού διαχείρισης συστημάτων μας δίνουν στους ξενοδόχους άνευ προηγουμένου διαχείριση και έλεγχο των δωματίων σε ολόκληρη την ιδιοκτησία. Η λύση μας ενοποιεί άψογα τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης ακινήτων με συστήματα διαχείρισης εισιτηρίων και εξοπλισμού των δωματίων. Παρακολουθήστε και συντηρήστε ολόκληρο το αυτοματοποιημένο ξενοδοχείο απλά με την κονσόλα διαχείρισης Web μαζί με το προσωπικό σας.

θερμοστάτες

έξυπνοι θερμοστάτες διευκολύνουν τον έλεγχο της θερμοκρασίας ανάλογα με την πληρότητα του δωματίου. Εξοικονομήστε ενέργεια, διαχειριστείτε σφάλματα και απενεργοποιήστε το δωμάτιο όταν δεν χρησιμοποιείται. Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε την υγρασία του χώρου, ανανεώστε τον αέρα σε εγκαταστάσεις με κλειστά παράθυρα και εξασφαλίστε γρήγορους χρόνους ανάκτησης.

ενεργειακή απόδοση

Η εξοικονόμηση ενέργειας ενός ξενοδοχείου είναι πιο εύκολη υπόθεση από όσο νομίζετε. Οι αισθητήρες ανιχνεύουν την πληρότητα των δωματίων και ανάλογα σβήνουν τα φώτα και ρυθμίζουν τους θερμοστάτες για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, ένα "Πράσινο" κουμπί με ένα πάτημα ρυθμίζει το δωμάτιο ανάλογα και το κάνει ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

έλεγχος φωτισμού

Επιβλέψτε όλα τα σενάρια στον φωτισμό του ξενοδοχείου σας: άνοιγμα-κλείσιμο διακόκτη, πληρότητα δωματίου, ρύθμιση έντασης και σκηνές φωτισμού. Άμεση ανταπόκριση στις εντολές των επισκεπτών. ο διαδραστικός φωτισμός και τα σενάρια φωτισμού, μειώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος, εξοικονομόντας ενέργεια και παρατείνοντας την διάρκεια ζωής των λαμπτήρων.

γρύλιες & σκίαστρα

Ανυψώστε, χαμηλώστε ή δώστε κλίση με ευκολία σε μεμονωμένα σκίαστρα παραθύρων ή σε ομάδες ρολών/σκιάστρων με μοτέρ για οποιοδήποτε δωμάτιο. εξασφαλίζουμε απρόσκοπτη εμπειρία μέσω χειροκίνητου ελέγχου ή αυτόματων ρυθμίσεων ενώ η ταυτόχρονη λειτουργεία τους μαζί με τα φώτα και τον θερμοστάτη μας εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

ήχος & εικόνα

Ένα μοναδικό χειριστήριο μπορεί να διαχειριστεί ολόκληρο το δωμάτιο καθώς και οποιαδήποτε πηγή εικόνας και ήχου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μουσική τους μέσω ασύρματου δικτύου στο κινητό ή το τάμπλετ τους ή από το μενού μουσικής που παρέχει το ξενοδοχείο. Δεν απαιτείται σταθμός σύνδεσης (docking station).

ηλεκτρονική κλειδαριά

προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και κομψά συστήματα ηλεκτρονικών κλειδαριών που αρμόζουν στην αισθητική των έξυπνων ξενοδοχείων. Με αυτό τον τρόπο τα έξυπνα ξενοδοχεία "παρακάμπτουν" την ρεσεψιόν και οι επισκέπτες δεν περιμένουν στην ουρά να πάρουν το κλειδί τους.

ανίχνευση πληρότητας

Διαχειριστείτε αυτόματα την ενέργεια και τις υπηρεσίες σας με ακριβή ανίχνευση πληρότητας δωματίου. Προβλέψτε τις ανάγκες των πελατών σας και κατευθύνετε αποτελεσματικά το προσωπικό σας.

ταμπλετ σε κάθε δωμάτιο

Ελέγξτε ολόκληρο το δωμάτιο από ένα ταμπλετ. Οργανώστε τις υπηρεσίες δωματίου, τις υπηρεσίες σπα, ειδικά event, αγορές, τοπικά αξιοθέατα και πληροφορίες της ρεσεψιόν όλα από ένα σημείο.

γιατί να επιλέξετε aace

πάντα μπροστά. πάντα έξυπνα.


μεγιστοποίηση roi

η aace παρέχει τα εργαλεία και τα διασυνδεδεμένα συστήματα τεχνολογίας που αυξάνουν την ευφυΐα και αλλάζουν το παιχνίδι, μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσής σας (roi), δημιουργώντας ξενοδοχεία με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση ενώ ταυτόχρονα μειώνονται τα μηναία έξοδα.

σύγχρονη τεχνολογία

η aace χρησιμοποιεί προηγμένα προϊόντα και συστήματα τεχνολογίας τα οποία δίνουν νέα επίπεδα ευφυΐας και αυτοματισμού στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σας, χτίζοντας το μέλλον ως ένα έξυπνο συνδεδεμένο και οικολογικό ξενοδοχείο.

πλήρης έλεγχος

Διαχειριστείτε κεντρικά όλα τα ευφυή συστήματα του ξενοδοχείου σας με βάση τα δεδομένα που σας προσφέρουν άκρως απαραίτητα για καθαρά και πράσινα κτήρια.

Έχετε ερωτήσεις για μας;