έξυπνο σπίτι

Κατοικίες & βίλες

οι μηχανικοί μας συντονίζουν όλη την τεχνολογία στο σπίτι σας δημιουργώντας εμπειρίες που ταιριάζουν στη ζωή σας και απολαμβάνετε εύκολα με όλη την οικογένειά σας. με ένα άγγιγμα ρυθμίστε την ένταση του φωτισμού, παίξτε μουσική, ρυθμίστε την θερμοκρασία, κλειδώστε τις πόρτες και ενεργοποιήστε το σύστημα ασφαλείας. μπορείτε να ελέγξτε τη νέα σας έξυπνη κατοικία από το κινητό σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

ξεχάστε τα διαφορετικά χειριστήρια ή το πως να ρύθμισετε τις συσκευές σας. Η aace ενοποιεί όλα τα διαφορετικά συστήματα του σπιτιού σας σε ένα αρμονικό σύστημα. Απλά πατήστε ένα κουμπί και όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Ο προσαρμοσμένος προγραμματισμός μας και η εμπειρία μας, θα κάνουν το σπίτι σας να λειτουργεί όπως ακριβώς θέλετε.

οι λύσεις αυτοματισμού μας έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις κατοικίες πιο άνετες, ενεργειακά αποδοτικές και ασφαλείς. χρησιμοποιώντας μια brand-agnostic πλατφόρμα, ενσωματώνουμε τις αγαπημένες σας μάρκες στο σύστημα αυτοματισμού σας κατά τη διάρκεια της κατασκευής του σπιτιού σας ή ακόμα και αφού μετακομίσετε σε αυτό. Είτε πρόκειται για προσαρμοσμένες πολυτελής κατοικίες και συγκροτήματα είτε πρόκειται για τεράστια περιφερειακά έργα, είμαστε εκεί να αυτοματοποιούμε και διαφοροποιούμε με βάση τις ανάγκες σας.

οθόνες αφής

απλές οθόνες αφής επιτρέπουν στον χρήστη να ρυθμίσει φώτα, θερμοκρασία, τηλεοράσεις, εικόνα και ήχο, συναγερμούς και πολλά άλλα. διακριτικός σχεδιασμός, γυαλί από άκρη σε άκρη και ευκρινή εικόνα με μεγαλύτερη ανάλυση από άλλα μοντέλα.

απομακρυσμένος έλεγχος

ελέγξτε το σπίτι σας μέσω απλών πληκτρολογίων και ενός μοναδικού και εύχρηστου τηλεκοντρόλ. ξενοιάστε από χαμένα τηλεκοντρόλ και πολύπλοκες διαφορετικές συσκευές. με το πάτημα ενός κουμπιού, το δωμάτιο διαμορφώνεται όπως το θέλετε.

θερμοκρασία

παρακολουθήστε και διαμορφώστε την θερμοκρασία με αυτοματοποιημένο τρόπο, με ρυθμίσεις βασισμένες ανάλογα αν είναι μέρα ή νύχτα, αν είναι υπάρχει κάποιος στο δωμάτιο ή ανάλογα την εποχή του χρόνου.

φωτισμός

ο φωτισμός είναι κρίσιμο κομμάτι κάθε σπιτιού. σας βάζει στη σωστή διάθεση και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. με ένα πάτημα ρυθμίστε το φως, δείτε ταινία ή κλείστε όλα τα φώτα του χώρου φεύγοντας.

έλεγχος πρόσβασης

οπλίστε ή αφοπλίστε τον συναγερμό σας, μετατρέψτε κάθε συμβατική κλειδαριά σε έξυπνη και εξασφαλίστε ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές και παρακολουθείστε κάθε σημείο εισόδου σε μια διαδραστική επιφάνεια στην τηλεοόρασή σας, το τάμπλετ ή το κινητό σας.

ασφάλεια

Τώρα ο συναγερμός σας δεν σας προειδοποιεί μόνο όταν έμεινε ανοιχτή μια πόρτα. μπορεί να κλείσει όλο το σπίτι καθώς τον οπλίζετε. έχετε πλήρη έλεγχο της περιουσίας σας όλο το 24ωρο με ακρίβεια και υψηλή ανάλυση.

κλειδαριές και συναγερμοί

Δείτε και διαχειριστείτε τις κλειδαριές σας με ασφάλεια για δώσετε ή να εμποδίσετε πρόσβαση στο σπίτι σας. Άμεση ενημέρωση τη στιγμή που κάτι δεν πάει καλά, όπως μια ξεχασμένη ανοιχτή γκαραζόπορτα. Πλήρης έλεγχος του σπιτιού σας από παντού.

κάμερες ασφαλείας

εύκολη διαχείρηση των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης μέσα και έξω από το σπίτι σας. Ζωντανή εικόνα από την κάμερα ασφαλείας στο κινητό σας και πλήρης έλεγχος της κατάστασης είτε είστε μέσα στο σπίτι είτε χιλιόμετρα μακρυά.

γιατί να επιλέξετε aace

πάντα μπροστά. πάντα έξυπνα.


έξυπνο σπίτι

παραδίδουμε με μεράκι σπίτια μικρά ή μεγάλα, νέα ή παλιά με ένα ενιαίο σύστημα που συντονίζει την τεχνολογία σε ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και το απολαμβάνει όλη η οικογένειά σας.

έξυπνη ομάδα

είμαστε μια καλά εστιασμένη ομάδα επαγγελματιών με βαθιά γνώση και εμπειρία, πρωτοπόροι στη δουλειά μας, πάντα μπροστά στις εξελίξεις. Οι μηχανικοί μας βοηθούν τους πελάτες μας να αποφασίσουν τις κατάλληλες και αποδοτικές λύσεις τεχνολογίας.

αγάπη για τεχνολογία

χρησιμοποιούμε εξελιγμένα προϊόντα και συστήματα τα οποία επεκτείνουν την ευφυία και τον αυτοματισμό του σπιτιού σας. είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη τεχνολογία για τις ανάγκες του σπιτιού σας.

Έχετε ερωτήσεις για μας;