αυτοματισμοί κτηρίων

συγκροτήματα & πολυκατοικίες

οι λύσεις aace για συγκροτήματα και πολυκατοικίες προσφέρουν ασφάλεια και έξυπνο οικιακό αυτοματισμό από την εξώπορτα μέχρι το λόμπι και μέσα στο εσωτερικό κάθε διαμερίσματος. ικανοποιούμε τις ανάγκες των κατασκευαστών, των μηχανικών, των διαχειριστών και των ιδιοκτητών.

Οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση με ένα άγγιγμα στις ανέσεις της κατοικίας και τις υπηρεσίες του κτηρίου ενώ αλληλεπιδρούν με ασφάλεια με τους επισκέπτες τους και το προσωπικό του κτηρίου τους. Οι μεμονωμένες κατοικίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να προσωποποιηθούν όπως και κάθε έξυπνο σπίτι με έξυπνο φωτισμό, κλιματισμό, κλειδαριές, ψυχαγωγία και πολλά άλλα, μέσω εύκολου στη χρήση συστήματος, το οποίο διαχειρίζεται από οποιαδήποτε διεπαφή της επιλογής τους, ακόμη και με φωνή τους.

Η λύση διαθέτει επικοινωνίες ενδοσυνεννόησης σε όλη την ιδιοκτησία, ενσωμάτωση με πόρτες, ενσωμάτωση με τηλέφωνα βασισμένα σε SIP, ολοκληρωμένες υπηρεσίες θυρωρού, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποιημένων κατοικιών. Αυτοματοποιήστε τις πύλες και τα γκαράζ, παρακολουθήστε και διαχειριστείτε εξ αποστάσεως τις κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας, ενώ λαμβάνετε ειδοποιήσεις υπηρεσίας όταν κάτι απαιτεί άμεση προσοχή. Έχοντας ένα μοναδικό σύστημα για τη διαχείριση ενός συγκροτήματος - καθώς και τις μεμονωμένες κατοικίες του - δεν είναι μόνο ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό πώλησης, αλλά βελτιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα της ιδιοκτησίας.

διαχείριση κτιρίων

Το λογισμικό διαχείρισης συγκροτήματος απλοποιεί αυτή τη διαδικασία, καθιστώντας δυνατή τη διαχείριση όλων των πτυχών και αναγκών της διαχείρισης της ιδιοκτησίας σας με μία βολική πύλη, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια κάνοντας τα συγκροτήματά σας πιο κερδοφόρα.

διαχείρηση ενέργειας

Ελέγξτε την κατανάλωση ενέργειας με αντικατάσταση των θερμοστάτων, χρησιμοποιώντας αισθητήρες θερμοκρασίας, ανιχνευτές πληρότητας και συνδυασμό συσκευών για να λειτουργήσουν μαζί.

υποδομή δικτύου

διασφαλίζουμε την ευρεία επικοινωνία δικτύου κάθε κτιρίου με εξοπλισμό εταιρικής δικτύωσης. τα συστήματα μας είναι ικανά να χειρίζονται οτιδήποτε από 30 έως 500 διαμερίσματα και πολλούς σταθμούς πόρτας. εξασφαλίζουμε την ομαλή σας λειτουργία συνέχεια.

παρακολούθηση

μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα κάμερες που τοποθετούνται στο κτήριό σας. Η παρακολούθηση βίντεο προσφέρει αυξημένη ασφάλεια, αποτρέπει τον βανδαλισμό και την κλοπή και παρακολουθεί τους υπαλλήλους και τις καθημερινές λειτουργίες. Τα συστήματά μας είναι προσβάσιμα και εξ αποστάσεως.

ασφάλεια

Τα προσαρμοσμένα μας συστήματα περιλαμβάνουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, κλοπής, φωτιάς, Παρακολούθηση Κρίσιμου Σταθμού, Παρακολούθηση Κεντρικού Σταθμού, είτε καλωδιωμένα είτε ασύρματα. Τα συστήματά μας παρακολουθούνται 24/7 για άμεση αντίδραση.

πρόσβαση χωρίς κλειδί

Αντί να μοιράζετε τα κλειδιά σας σε τρίτους, μπορείτε να εκδόσετε ένα ψηφιακό κλειδί. Έτσι δεν ανησυχείτε για αντικλείδια που μπορεί να βρίσκονται παντού και δεν σας επιστρέφονται ποτέ, γιατί απλά μπορείτε να απενεργοποιήστε την πρόσβαση.

διασύνδεση κλειδαριάς

Τα mobile keys είναι πιο αξιόπιστα από την οικεία μαγνητική κάρτα σάρωσης και δεν φθείρονται ή χάνουν τον προγραμματισμό τους! τα mobile keys είναι εύκολο να υλοποιηθούν, είναι εύκολο να ελέγχονται και παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ασφάλεια.

έλεγχος σκιάς

Τα μηχανοποιημένα συστήματα παραθύρων συμβάλλουν επίσης στην αποτελεσματική λειτουργία και την εξοικονόμηση κόστους. Μειώνουν το κόστος θέρμανσης διατηρώντας τη θερμότητα στο χώρο κατά τους χειμερινούς μήνες ή επιτρέποντας στο φως του ήλιου να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τη φυσική ενέργεια.

γιατί να επιλέξετε aace

πάντα μπροστά. πάντα έξυπνα.


μεγιστοποίηση απόδοσης επένδυσης

η aace παρέχει τα εργαλεία και τα διασυνδεδεμένα συστήματα τεχνολογίας που αυξάνουν την ευφυΐα και αλλάζουν το παιχνίδι, μεγιστοποιόντας την απόδοση της επένδυσής σας, δημιουργόντας ξενοδοχεία με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα μηναία έξοδα.

απομακρυσμένη υποστήριξη

Όλο το συνδεδεμένο κτιρίο σας παρακολουθείται 24x7 με λεπτομέριες σε κάθε πτυχή για την κατάσταση των συνδέσεων, των συσκευών και των συστημάτων ασφαλείας. Αν υπάρχει πρόβλημα, μπορούμε να συνδεθούμε και να το διορθώσουμε.

εύκολο στην ανάπτυξη

τα σχέδια της aace είναι απλά στην ανάπτυξη και εύκολα στη χρήση. Κρατώντας κρυφή την πολυπλοκότητα, τα συγκροτήματά μας απολαμβάνουν μόνο τα πλεονεκτήματα.

Έχετε ερωτήσεις για μας;