μηχανικοί aace

προφίλ εταιρείας

Στην aace έχουμε τεχνογνωσία αιχμής. Είμαστε "παλαιάς σχολής" στην προσέγγισή μας. Ακούμε. Σκεφτόμαστε. Επιλύουμε. Σχεδιάζουμε. Η aace παραδίδει. Δημιουργούμε και απλουστεύουμε τις τεχνολογικές λύσεις για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αυξήσουν τα έσοδά τους χωρίς να αυξήσουν τα συνολικά λειτουργικά τους έξοδα. Επιμελούμαστε, ενοποιούμε και ενορχηστρώνουμε τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας λογισμικού και υλικού.

Υλοποιούμε και παραδίδουμε ένα αυτόνομο τεχνολογικό οικοσύστημα διαρκώς παρακολουθούμενο και ρυθμιζόμενο από το 24/7/365 σύστημα υποστήριξής μας, με ιδιόκτητες συσκευές και τη μυστική μας συνταγή που διαρκώς εξετάζει τα συστηματά μας και ρυθμίζει με μεράκι την λειτουργία τους ώστε οι ανάγκες των πελατών μας να είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα.

Επιλέγουμε και ενσωματώνουμε μόνο τις καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής για τις λύσεις και τα προϊόντα μας. Όπως οι εξειδικευμένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, παίρνουμε τα καλύτερα δέρματα, τα καλύτερα χρώματα, τους καλύτερους κινητήρες και την εργονομία, ώστε στο τέλος να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο άνετη, αξιόπιστη και εκλεπτυσμένη εμπειρία αυτοματισμού.

Η προσέγγισή μας

η σταθερότητα των συστημάτων μας και η απρόσκοπτη ενσωμάτωση της τεχνολογίας μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. οι περισσότεροι πωλητές και σύμβουλοι αυτοματισμού περιορίζονται από τις συσκευές υλικού που είτε κατασκευάζουν, πωλούν και σχεδιάζουν είτε από εταιρείες στις οποίες έχουν οικονομικό συμφέρον. ακόμα και οι περισσότεροι ανταγωνιστές μας κατασκευάζουν τις συσκευές που χρησιμοποιούν - ακόμα και όταν οι συσκευές αυτές μένουν πίσω από τις σημερινές τεχνολογικές εξελίξεις.

Οι μηχανικοί μας αναμφισβήτητα δεσμεύονται να χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα προϊόντα σε κάθε κατηγορία. Από την πρώτη μέρα του σχεδιασμού μας έως τις τελευταίες πινελιές του έργου, παρέχουμε τα καλύτερα ολοκληρωμένα συστήματα τεχνολογίας. βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και πάντα δοκιμάζουμε νέες ιδέες και τεχνολογίες τις οποίες στη συνέχεια ενσωματώνουμε στα δοκιμασμένα και αληθινά συστήματα έξυπνης τεχνολογίας που υλοποιούμε.

Συχνές ερωτήσεις


τι είναι το έξυπνο κτήριο;

Ένα έξυπνο κτήριο είναι κάθε κτήριο που χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένες λειτουργίες για να ελέγχει αυτόματα όλες τις ενέργειες του όπως θέρμαση, εξαερισμό, κλιματισμό, φωτισμό, ασφάλεια, δίκτυα και άλλα συστήματα χρήσης. ένα έξυπνο κτήριο χρησιμοποιεί αισθητήρες, ενεργοποιητές και μικροτσιπ, για να συλλέγει δεδομένα και να τα διαχειρίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Τι θα μου προσφέρει ένα έξυπνο κτήριο;

Η λειτουργία αυτών των συστημάτων απαιτεί υποστήριξη και παρακολούθηση ευρείας γκάμας χρήσιμων εφαρμογών όπως βελτιωμένη απόδοση ενέργειας, έλεγχο πρόσβασης, αυτόματο φωτισμό και φροντίδα για το σπίτι. Το κινητό σας θα σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε τα έξυπνα συστήματα του σπιτιού σας από παντού, να έχετε εικόνα από την κάμερά σας, να κλειδώνετε τις πόρτες σας ή να ρυθμίζετε την θερμοκρασία.

μπορώ να κάνω το σπίτι μου/γραφείο μου έξυπνο;

Είμαστε μια ελιτιστική εταιρεία που μετατρέπει οποιοδήποτε συνηθισμένο χώρο/κτήριο σε "έξυπνο". Η δυναμική μας ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία και θα είναι δίπλα σας να σας οδηγήσει βήμα βήμα σε ότι έργο έχετε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!

πόσο κοστίζει;

Οι επιδόσεις ενός έξυπνου κτηρίου χαμηλώνουν τα λειτουργικά έξοδά του και μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του. Είναι μια επένδυση που αξίζει και αποδίδει.

Έχετε ερωτήσεις για μας;