ειδικές εφαρμογές

ειδικές εφαρμογές

η aace συντονίζει όλη την τεχνολογία σε κάθε τύπο κτηρίου, δημιουργώντας εξαιρετικές εμπειρίες που προσαμόζονται στη ζωή σας. Με ένα άγγιγμα ρυθμίστε τα φώτα, ακούστε μουσική, ανεβάστε την θερμοκρασία, κλειδώστε τις πόρτες και οπλίστε τον συναγερμό ή ελέγξτε το κτήριο σας από απόσταση μέσω του κινητού σας, απο όπου κι αν βρίσκεστε.

οι έμπειροι μηχανικοί μας προγραμματίζουν με KNX, το παγκόσμιο πρότυπο για οικιακό και κτηριακό αυτοματισμό. Έτσι σχεδιάζουμε, εγκαθιστούμε, προγραμματίζουμε και υποστηρίζουμε οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε. απο γραφεία και επιχειρήσεις μέχρι σπίτια, συγκροτήματα κατοικιών και ξενοδοχεία, το KNX ανοίγει νέες ευκαιρείες για συστήματα ελέγχου κτηρίων ενώ παράλληλα διατηρεί τα κόστη χαμηλά.

επιτυγχάνουμε ενεργειακή αποτελεσματικότητα, έλεγχο hvac, πλήρη έλεγχο πρόσβασης, μοναδική εμπειρία ήχου και βίντεο σε όλα τα έξυπνα κτήρια μας. Το KNX και ο σωστός προγραμματισμός KNX είναι το μυστικό μας όπλο για την οικοδόμηση ενός τεχνολογικού οικοσυστήματος με σταθερότητα και απρόσκοπτη διασύνδεση σε όλα τα συστήματά μας.

ανάλογα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες του κάθε έργου, αναπτύσσουμε εφαρμογές και λύσεις κατόπιν παραγγελίας. οι μηχανικοί μας έχουν εκτεταμένη πραγματική εμπειρία τεχνολογικών έργων και μπορούν να παραδώσουν κάθε έργο εντός χρόνου και εντός προϋπολογισμού.

« θυμηθείτε τους 3 κανόνες: ικανοποίηση πελατών, ικανοποίηση πελατών, ικανοποίηση πελατών »
— η ομάδα της aace

« η εξυπηρέτηση είναι στο dna μας »
— η ομάδα της aace

« η επιτυχία είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός »
— η ομάδα της aace

« εμείς εγκαθιστούμε. εμείς προγραμματίζουμε. »
— η ομάδα της aace

« δεν υπάρχουν δικαιολογίες. μόνο αποτελέσματα. »
— η ομάδα της aace

« εντός χρόνου. εντός προϋπολογισμού. »
— η ομάδα της aace

« δεν τα παρατάμε ποτέ. »
— η ομάδα της aace

γιατί να επιλέξετε aace

πάντα μπροστά. πάντα έξυπνα.


διασύνδεση

όλα τα διασυνδεδεμένα συστήματά μας είναι σχεδιασμένα για να δουλεύουν μαζί με τον χρήστη. Πατήστε ένα κουμπί και το σύστημα θα "γίνει πράσινο" ή "ξεκινάει το σεμινάριο". Οι υπηρεσίες μας είναι μοναδικές και με τις απομακρυσμένες μας δυνατότητες είμαστε έτη φωτός μπροστά.

έξυπνη ομάδα

είμαστε μια καλά εστιασμένη ομάδα επαγγελματιών με βαθιά γνώση και εμπειρία, πρωτοπόροι στη δουλειά μας, πάντα μπροστά στις εξελίξεις. Οι μηχανικοί μας βοηθούν τους πελάτες μας να αποφασίσουν για τις κατάλληλες και αποδοτικές λύσεις τεχνολογίας με βάση τις ανάγκες τους.

αγάπη για τεχνολογία

χρησιμοποιούμε εξελιγμένα προϊόντα και συστήματα τα οποία επεκτείνουν την ευφυία και τον αυτοματισμό κάθε κτηρίου/χώρου σας. είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε μόνο την καλύτερη τεχνολογία που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Έχετε ερωτήσεις για μας;